Dak laten reinigen?

Derks Reinigingsdiensten is in Noord-Brabant
actief in het reinigen van daken.

Dakreiniging

Derks Reinigingsdiensten is er ook om uw dak te reinigen. Wij gaan ervan uit dat u uw dak simpel, snel en voor een voordelige prijs schoon wil hebben. Dan zijn wij de juiste partij uw de klus voor u te klaren.
Met het reinigen en/of ontmossen van uw dak zorgen wij ervoor dat het hardnekkig vuil zoals mos en algen van uw dakpannen en nok wordt verwijderd. Hierdoor ziet uw dak er weer mooi en fris uit. Wij zorgen er met onze speciale middelen voor dat het dak weer schoon wordt. U kunt bij ons kiezen uit verschillende manieren van reiniging. Zo kunnen we uw dak ontmossen met een hogedrukreiniger. Daarnaast kunnen we uw dak nog impregneren om toekomstige mosvorming te voorkomen. We kunnen uw dak ook nog coaten met een middel dat ervoor zorgt dat uw dakpannen langer mooi en vrij van aanslag blijven.

Impregneren

Na het reinigen en/of ontmossen van uw dak is er natuurlijk geen garantie dat uw dak schoon blijft.
Daarom valt het impregneren van uw dakpannen onder een dienst die Derks levert. Met het impregneren van uw dakpannen zorgen wij ervoor dat de dakpannen een beschermlaag krijgen, de impregneer laag is vuil en waterafstotend. Doordat het water afstotend is blijft het dak langer droog en zal hij minder snel beschadigd raken bij regen en vorst. Hierdoor blijven de dakpannen langer bruikbaar.

Wat kost een dakreiniging?

Wij werken op basis van een prijs per vierkante meter dak. Dit verschilt tussen de €5,- en €20,- per m2. Dit is afhankelijk van hoe stijl het dak is, hoeveel aanslag er op het dak zit en of u het wil laten impregneren. De kosten voor het coaten staan los van deze prijs per vierkante meter. Bel ons voor een vrijblijvende offerte. U kunt dan foto’s sturen per Whatsapp en wij kunnen u gelijk de prijs doorgeven. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

    Menu