Schoorsteenkap laten plaatsen?

Schoorsteenveger Derks laat u weer veilig en verantwoord stoken!

Schoorsteenkap plaatsen

Wil je een schoorsteenkap plaatsen? Dan is het een idee om dit uit te besteden aan Derks Schoorsteenvegers. Wij beschikken namelijk over de juiste gereedschappen en verschillende soorten schoorsteenkappen, waardoor je ervan bent verzekerd dat de kap vakkundig en stevig geplaatst wordt. Het voordeel van een schoorsteenkap is toch wel het feit dat het de schoorsteen beschermd tegen water en mogelijke vogelnesten. Maar een schoorsteenkap plaatsen helpt ook tegen vorst en zorgt ervoor dat de warme lucht uit de openhaard beter wordt afgevoerd. Daarnaast kan een schoorsteenkap naast alle positieve functies er ook voor zorgen dat de schoorsteen een luxere uitstraling krijgt.

Schoorsteenkap plaatsen: hoe gaat dat in zijn werk?

Het is aan te raden om een professional in te schakelen om de schoorsteenkap te plaatsen. De specialisten van Derks Schoorsteenvegers doen dit al jaren, waardoor je kan rekenen op een prachtig en vakkundig resultaat. Bovendien is het gevaarlijk om zelf een schoorsteenkap te plaatsen. Je zou namelijk kunnen uitglijden op het dak en naar beneden kunnen vallen. Wanneer je een oude schoorsteenkap wil laten vervangen, is dit ook mogelijk. Het oude exemplaar wordt verwijderd en de nieuwe wordt direct voor je geïnstalleerd.

Bij Derks Schoorsteenvegers kan je met allerlei klussen terecht

Wanneer je andere werkzaamheden uit wil laten voeren dan een schoorsteenkap plaatsen, kan je ook bij Derks Schoorsteenvegers terecht. Denk aan klussen als schoorsteenvegen, onderhoud aan je openhaard of palletkachel, het schoonmaken van ventilatiekanalen en rope acces. Dat laatste is vooral interessant voor industriële bedrijven. Rope acces bestaat namelijk uit industrieel klimmen en daarmee kan Derks Schoorsteenvegers dus op plekken komen voor onderhoud of schoonmaakwerkzaamheden, waar normaal gesproken niet zo snel iemand bij in de buurt kan komen. Je kan naast een schoorsteenkap plaatsen ook klussen als wespenbestrijding of het leeghalen van je dakgoten aan ons overlaten.

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Dakreiniging v.a. €300,-

Menu