Schoorsteen laten vegen?

Schoorsteenveger Derks laat u weer veilig en verantwoord stoken!

In heel Noord-Brabant vanaf slechts €65,- !

Schoorsteenveger in uw regio

Derks Schoorsteenvegers is dé schoorsteenveger in de regio Noord-Brabant. Bij ons weet je waar je aan toe bent omdat we geen voorrijkosten en een vaste prijs van rekenen. Wij geven altijd een veegbewijs af als bewijs voor de verzekering. Daarnaast hebben wij ook mogelijkheden voor een jaarlijkse reiniging van uw schoorsteen. Bij Derks Schoorsteenvegers ben je aan het juiste adres als je problemen hebt met je schoorsteen of wanneer je de brandveiligheid van jouw huis wil verbeteren. Vooral in de wintermaanden is er geen fijner gevoel dan de houtkachel of openhaard aan te steken.

Schakel nu een schoorsteenveger van Derks Schoorsteenvegers in

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw schoorsteen en het rookkanaal van de haard een goede schoonmaakbeurt krijgen. Hierdoor wordt de kans op een roetbrand verkleint en ben je ook nog eens milieubewuster bezig. Wanneer de schoorsteenveger jouw schoorsteen roetvrij maakt, zal het branden van de haard voor minder uitstoot van schadelijke stoffen zorgen. Wanneer jouw schoorsteen schoon is, hebben ook de buren geen last meer van vervelende brandgeuren en schadelijke uitstoot. Derks Schoorsteenvegers hebben ruime ervaring met het schoonmaken en inspecteren van verschillende soorten haarden en schoorstenen.

De voordelen van een schone haard

Ten eerste zorgt de schoorsteenveger ervoor dat jouw veiligheid in huis een stuk beter gewaarborgd wordt. Want wanneer je een vieze of verstopte schoorsteen hebt, is de kans op een brand of een koolmonoxidevergiftiging vele malen groter. Zogenaamde roetbranden kunnen hele huizen verwoesten. Dat is uiteraard iets wat je wil voorkomen, vandaar dat het slim is om jaarlijks een schoorsteenveger in te huren. En een schoonmaakbeurt of inspectie van jouw schoorsteen neemt in totaal maar een klein half uurtje in beslag. Nadat de schoorsteen weer schoon is, zorgt het automatisch voor een veel milieuvriendelijkere verbranding, dus het is ook nog een bewuste keuze om voor een schone haard te gaan!

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Dakreiniging v.a. €300,-

Menu