Schoorsteenveger Bergeijk

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Bergeijk

Zoek je naar een schoorsteenveger in Bergeijk? Derks Schoorsteenvergers is de specialist in de regio. Niet alleen reinigen wij alle soorten schoorstenen inclusief een veegbewijs, we verwijderen ook vogelnesten uit de afvoerbuis, we plaatsen schoorsteenkappen op aanvraag én we maken ook nog de dakgoten schoon als je dit liever uitbesteed. Het mooiste is dat we werken met vaste, lage tarieven zodat je achteraf niet voor een onaangename verrassing zult komen te staan. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen, of lees hieronder wat we zoal voor je kunnen betekenen.

 

Waarom is jaarlijkse schoorsteenreiniging belangrijk?

Natuurlijk is het goed voor ons bedrijf wanneer we als schoorsteenveger in Bergeijk ieder jaar langs kunnen komen om alle schoorstenen in de gemeente (en regio) te reinigen. Maar dit is niet de reden waarom we aanbevelen om jaarlijks de schoorsteen te laten reinigen. In de eerste plaats omdat achterstallig onderhoud voor diverse problemen kan zorgen. Relatief kleine problemen zoals een lagere energie efficiëntie of een vervelende lucht in huis, tot zeer ernstige zaken waaronder schoorsteenbrand door een oud vogelnest of koolmonoxidevergiftiging door een onvolledige verbranding. Daarnaast zal de verzekering bij aanwezigheid van een haard ook vragen naar een veegbewijs. Probeer eens een keer de dienstverlening van Derks Schoorsteenvegers uit, of kies voor een onderhoudsabonnement tegen een zeer scherp tarief.

 

Wonen wordt weer genieten

Je zult niet de eerste persoon zijn die van brandstof wisselt omdat de haard niet goed meer trekt. Er worden steeds duurdere houtpellets aangeschaft, terwijl de oorzaak elders ligt. Roet, teer, vet en andere afzettingen zorgen ervoor dat de prestaties van de haard verminderen, dit kan opgelost worden door de schoorsteen grondig te laten reinigen.

 

Onderdak voor vogels

Er is een kans dat vogels in het voorjaar een bezoekje komen brengen en een nest bouwen in de schoorsteen. Tijdens de broedperiode is het wettelijk niet toegestaan om een vogelnest te verwijderen in Bergeijk. Wees geduldig en wacht gewoon tot de vogels uitvliegen, en neem dan even contact met ons op. Het is namelijk belangrijk om het nest weg te halen voordat je gaat stoken. Al dit droog hout kan snel tot ontbranding komen, en dat is niet de bedoeling.

 

Alle zegen komt van boven

Opgehoopte aanslag door onvolledige verbranding van hout in de haard is één oorzaak van verstoppingen, vogelnesten zijn ook een belangrijke factor, daarnaast kunnen bladeren en takken ook voor veel overlast zorgen. Laat een schoorsteenkap plaatsen in Bergeijk. Wij kunnen dit van A tot Z regelen, omdat we naast schoorstenen ook een ruime ervaring hebben met kappen. We helpen de juiste keuze te maken, en zullen de kap ook installeren.

 

Vergeet de dakgoten niet

Een goed functionerende dakgoot is belangrijk voor een gezond dak, het is wel een kwetsbaar deel van de woning. Takken, bladeren, zand, vogelnesten en ongedierte zorgen dat goten overstromen of aan het gewicht van de neerslag bezwijken. Je kunt nu ook de dakgoot laten reinigen in Bergeijk door Derks Schoorsteenvegers. Wij maken de goten grondig schoon, desgewenst in combinatie met het vegen van de schoorsteen. Ook hier hanteren we weer onze bekende, lage prijzen en hoge kwaliteit dienstverlening.

 

Kies ook voor de specialist in de regio, neem contact op met onze servicemedewerkers voor meer informatie.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu