Schoorsteenveger Bergen op Zoom

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Bergen op Zoom

“De schoorsteen moet roken.” Dit is een gevleugelde uitdrukking die helaas niet altijd van toepassing is. Door vervuiling van de haard, of van boven, zal iedere schoorsteen na verloop van tijd stoppen met roken. De rook komt dan in huis, of erger nog, er ontstaat een schoorsteenbrand. En over ‘gevleugeld’ gesproken; vogelnesten kunnen voor behoorlijk wat problemen zorgen wanneer de koude periode zijn intrede doet. Vertrouw in dat geval op de schoorsteenveger in Bergen op Zoom. Derks Schoorsteenvegers is de regionale specialist op het gebied van schoorsteenreining en verwante diensten.

 

In de regio zijn we actief. Klanten in Roosendaal, Breda of Etten Leur en omgeving kunnen een beroep doen op onze uitstekende dienstverlening en lage prijzen.

 

Je speelt met vuur

De verbranding van hout is een bijzonder proces, waarin naast het vaste materiaal ook zuurstof van groot belang is. Een moderne haard, of een goed onderhouden klassiek model, zal voldoen aan alle eisen om veilig gebruik te maken van de haard. Wat niet te zien is loopt het risico om minder aandacht te krijgen. En daarmee doelen we op het afvoerkanaal. Wanneer rook niet goed afgevoerd wordt, of wanneer er juist te weinig verluchting mogelijk is, kunnen er problemen ontstaan. Daarbij is een schoorsteenbrand niet eens het grootste gevaar. Koolmonoxide is een gas dat niet te ruiken of zien is, maar wel levensgevaarlijk kan zijn. Vermijd onnodige risico’s en laat periodiek de schoorsteenveger in Bergen op Zoom langskomen.

 

Kwaliteit is het beste bewijs

Derks Schoorsteenvegers is een familiebedrijf met een rijke historie. Van een bescheiden bedrijfje in Tilburg is het nu een gespecialiseerd bedrijf dat een groot gebied bestrijkt. Als schoorsteenveger in Bergen op Zoom kun je niet alleen rekenen op een gegarandeerde kwaliteit, ook rekenen we uiterst gunstige tarieven. Onze prijzen zijn transparant, zonder verrassingen achteraf. Wel zul je na afloop als aangename verrassing een veegbewijs ontvangen. Dit document is te overleggen bij de verzekering, en biedt ook rust in huis.

 

Wat doet de schoorsteenveger in Bergen op Zoom?

Naast schoorstenen reinigen zijn er ook andere diensten die we leveren, hier zijn drie voorbeelden:

 

  1. Hoewel vervuiling door het verbranden van vaste stoffen de schoorsteen op den duur zal aantasten, kan een vogelnest verwijderen in Bergen op Zoom een snelle oplossing bieden. Hiermee moeten we wel wachten tot het nest is uitgebroed, anders is het wettelijk niet toegestaan om het nest te ruimen.
  2. Om verdere vervuiling van bovenaf te beperken biedt het voordeel om een schoorsteenkap te plaatsen in Bergen op Zoom. Wij kunnen ook deze werkzaamheden uitvoeren, en leveren scherp geprijsde kappen inclusief installatie.
  3. Een heel andere dienst die we ook leveren heeft eveneens betrekking op het dak. We kunnen namelijk ook de dakgoot reinigen in Bergen op Zoom tegen een vast tarief. Samen met de schoorsteen, maar als individuele dienst is ook mogelijk. Voorkom overstroming en schade aan de dakgoten zonder zelf op de ladder te klimmen.

 

Wil je een afspraak maken, of meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op, we horen graag van je!

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu