Schoorsteenveger Breda

Wij vegen o.a. in Oosterhout, Etten-Leur, Zundert, Gilze, Zevenbergen en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Breda: Derks Schoorsteenvegers

Een open haard is prachtig om naar te kijken, en heerlijk om van te genieten tijdens koude winterdagen. De schoorsteen boven op het dak speelt een cruciale rol in de werking van de haard, daarom is het van belang dat de afvoer regelmatig gereinigd wordt. Zelf op het dak klimmen kan gevaarlijk zijn, daarnaast zijn er specifieke gereedschappen nodig om deze klus te klaren. Naast reiniging kan de schoorsteenveger in Breda ook andere diensten leveren. Op deze pagina leggen we in het kort uit wat we zoal doen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Actief in Breda en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Waarom is het vegen van de schoorsteen in Breda belangrijk?

Tussen de haard en de schoorsteenmantel ligt de afvoer. Deze kan van steen zijn, aluminium of staal, afhankelijk van het type schoorsteen. Door brandstoffen zoals hout of pellets te verbranden ontstaan er afvalstoffen die afgevoerd worden. Een deel hiervan zal zich hechten aan de schoorsteen, wat tot verstopping kan leiden. Daarnaast is het ook mogelijk dat er vervuiling van buitenaf naar binnen komt, zoals vallende bladeren of een vogelnest. Wanneer de afvoer geblokkeerd wordt kan dit leiden tot bijvoorbeeld schoorsteenbrand of koolmonoxide vergiftiging vanwege onvolledige verbranding. Daarom is periodiek de schoorsteen vegen van groot belang. Een schoorsteenveger Breda kan hierbij helpen.

Diensten van de schoorsteenveger in Breda

Dit is een beknopt overzicht van de diensten die we leveren:

Schoorstenen vegen Breda

Binnen ons familiebedrijf zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in schoorsteenvegen. We hebben ervaring met zowel oudere schoorstenen als nieuwe modellen, en maken gebruik van de meest geavanceerde technieken. Met rope access kunnen we bijvoorbeeld iedere locatie snel en veilig bereiken. Omdat we vaste tarieven hanteren weet je direct wat de kosten zijn, zonder verrassingen achteraf. Naast Schoorsteenveger Breda zijn we ook elders in Brabant actief, bijvoorbeeld als schoorsteenveger Waalwijk.

Vogelnesten verwijderen Breda

Vogels nestelen zich graag tijdens het voorjaar in de schoorsteen. Wanneer de volgende generatie vogels uitvliegt blijft het nest achter. Dit kan zeer gevaarlijk zijn, daarom is het van belang om deze restanten weg te halen. Derks Schoorsteenvegers kan ieder vogelnest verwijderen in Breda, wat veilig is voor de bewoners, en op diervriendelijke wijze wordt uitgevoerd. Het is namelijk niet toegestaan om een nest waar actief op gebroed wordt te verwijderen.

Dakgoten reinigen Breda

Als we toch op het dak zijn, dan is het geen grote moeite om tegelijkertijd de dakgoot te reinigen in Breda. Daarom rekenen we hier een zeer scherp tarief voor, je hoeft hiervoor niet langer zelf het dak op te klimmen. Ook wanneer je geen schoorsteen of haard bezit, dan komen we eveneens graag langs om de dakgoot grondig leeg en schoon te maken. Dit zorgt voor een betere afvoer van neerslagwater, en het voorkomt overstroming of lekkage.

Schoorsteenkappen plaatsen

Niet alle vervuiling in de schoorsteen komt van onderen, ook van bovenaf liggen er gevaren op de loer. De vogelnesten die we al eerder hebben genoemd, maar ook bladeren en takjes die naar beneden vallen. Voorkom vervuiling en verstopping en laat een schoorsteenkap plaatsen in Breda door Derks Schoornsteenvegers. Er zijn verschillende mogelijkheden die zowel functioneel als esthetisch een toegevoegde waarde bieden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat kost een schoorsteenveger?

De schoorsteenveger in Breda werkt op basis van vaste tarieven voor diverse werkzaamheden, en kan zowel per project als op terugkerende basis ingezet worden. Zo kun je de kwaliteit van de schoorsteen waarborgen, wat meer comfort én veiligheid biedt. Waardoor het woonplezier in Breda hoog blijft.

Derks: Schoorsteenveger Breda voor al uw schoorsteen werk

Zoals u kunt zien is de schoorsteenveger uit Breda in te zetten voor al uw schoorsteen gerelateerde werkzaamheden en dat tegen een nette prijs. Bent u benieuwd of we iets kunnen betekeken voor uw klus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. we komen dan met een gepast voorstel voor uw woning in Breda en omstreken.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €30,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu