Schoorsteenveger Den Bosch

Wij vegen o.a. in Oss, Uden, Schijndel, Boxtel, Vlijmen, Zaltbommel en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Den Bosch

Op zoek naar een schoorsteenveger Den Bosch? Dan ben je bij Derks Schoorsteenvegers aan het juiste adres. Niet alleen reinigen we schoorstenen, we kunnen ook kappen plaatsen, vogelnesten verwijderen en dakgoten reinigen. Daarbij hanteren we vaste prijzen op basis van een snelle service. Kies voor de specialisten in schoorstenen vegen in Den Bosch, maak direct een afspraak of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening in jouw regio.

Actief als schoorsteenveger in Den Bosch en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Bespaar kosten met de schoorsteenveger Den Bosch

Veel aannemers zijn onduidelijk in de kosten, en rekenen op uurbasis of nacalculatie. De rekening valt daardoor vaak hoger uit dan gedacht. Dat moet anders, en dit kán ook anders. Derks Schoorsteenvegers is een regionale dienstverlener in Den Bosch en omgeving die werkt tegen vaste tarieven, zodat je op voorhand weet wat je moet betalen. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn, dan zullen we dit op voorhand aangeven inclusief een prijsopgave. Dat biedt zekerheid en vertrouwen. Informeer ook naar ons abonnement voor een schoorsteenveger Den Bosch, zo ben je verzekerd van een betrouwbare schoorsteen tegen vaste, lage kosten.

Dit kan de schoorsteenveger in Den Bosch voor je betekenen:

1. Vogelnest verwijderen

Vogels zijn van belang voor het ecosysteem, daarom zijn er ook wettelijke regels omtrent het ruimen van nesten. Dit mag namelijk pas plaatsvinden nadat het nest verlaten is. Schoorsteenpijpen zijn ideale locaties om een nest uit te broeden, dit ontdekken bewoners vaak pas wanneer het buiten kouder begint te worden. Laat het vogelnest verwijderen in Den Bosch door ons team, geheel volgens de wettelijke regels. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van de schoorsteenveger Den Bosch.

2. Dakgootreiniging

Het dak heeft veel te verduren. Naast de schoorsteen kunnen we ook de dakgoot reinigen Den Bosch. Dit kan in combinatie met andere werkzaamheden uitgevoerd worden, wat tijd en kosten bespaart. Ook huiseigenaren of huurders zonder schoorsteen kunnen gebruik maken van onze dakgootreiniging dienst, zoals altijd met een snelle service, uitstekend resultaat en scherpe tarieven. Na het reinigen van de dakgoot kan de schoorsteenveger Den Bosch dan ook direct uw schoorsteen vegen.

3. Kap plaatsen

Een open schoorsteen betekent dat vervuiling eenvoudig in de opening kan komen. Naast vogelnesten kunnen er bladeren in waaien, takken in vallen, en uiteraard neerslag. Dit alles kan de levensduur van de schoorsteen aanzienlijk verkorten. Laat een schoorsteenkap plaatsen in Den Bosch, op maat gemaakt voor ieder type schoorsteenmantel. Naast de praktische functie staat het ook heel mooi.

Veilig en aangenaam

Een schoorsteen die niet goed wordt onderhouden kan verstopt raken, ook komen mogelijke defecten of schade niet op tijd aan het licht. Dit kan leiden tot schoorsteenbrand, of koolmonoxide in huis. Naast hoge kosten kan dit ook levensgevaarlijk zijn. De schoorsteenveger Den Bosch zorgt ervoor dat je met een gerust hart de woning kunt verwarmen. We leveren daarnaast altijd een veegbewijs dat je kunt overleggen aan de verzekering. Derks Schoorsteenvegers is actief in de gehele regio waaronder ook als schoorsteenveger Oss, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk en Breda.

Maak nu een afspraak of informeer naar alle mogelijkheden, we helpen je graag verder!

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu