Schoorsteenveger Drunen

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Drunen

Het is in principe mogelijk om zelf een schoorsteen schoon te maken, toch kiezen bewoners er meestal voor om dit uit te besteden aan een professionele schoorsteenveger in Drunen. Er zijn wel speciale haardblokken verkrijgbaar met als doel de doorgang weer schoon te maken, maar of dit voldoende resultaat oplevert is niet gegarandeerd. De andere methode is een kogel die is voorzien van borstels door de schoorsteenpijp te leiden. Dit is in principe de techniek die de specialisten ook hanteren. Voor doe-het-zelvers heeft dit helaas niet altijd het gewenste resultaat, het is zelfs mogelijk om de schoorsteen op deze wijze te beschadigen. Rook en roet in huis is ook niet iets om naar vooruit te kijken. Derks Schoorsteenvegers is de regionale expert die op basis van scherpe tarieven deze klus voor je klaart … en nog meer voor je kan betekenen.

 

Wat zijn de diensten van Derks Schoorsteenvegers?

Hier volgt een kort overzicht van de diensten die we het meest uitvoeren in de regio:

 

  • Schoorsteenvegen: Over het algemeen kost het reinigen van een schoorsteen niet zoveel tijd, pakweg een half uurtje is vaak al voldoende. De schoorsteenveger in Drunen zorgt voor snel en schoon resultaat. Naast onze reeds scherpe tarieven is er ook de optie voor een onderhoudsabonnement, informeer hiervoor naar onze speciale korting.
  • Schoorsteenkappen plaatsen: Vuil en afval wordt verwijderd, het is ook mogelijk dat we extra materiaal meenemen. Naast reiniging, wat voornamelijk een oplossing is voor een probleem, kunnen we ook een schoorsteenkap plaatsen in Drunen. We zorgen in dit geval voor een kap op maat, die niet alleen vervuiling van boven tegengaat, maar er ook nog eens netjes uitziet op het dak. Naast levering zorgen we ook voor de installatie.
  • Vogelnesten verwijderen: Er is een verbod op het ruimen van nesten wanneer er nog gebroed wordt. Er is geen wet die vogels verbiedt om hun nestje in jouw schoorsteen te maken. Na het broedseizoen kunnen onze specialisten ieder vogelnest verwijderen in Drunen, met aandacht voor zowel de bewoners als voor de natuur om ons heen.
  • Dakgoot reinigen: Naast vervuilde schoorstenen is het ophopen van vuil in de dakgoten ook een vaak terugkerende ergernis. Daarom hebben we als Derks Schoorsteenvegers besloten om ook de dakgoot te reinigen in Drunen wanneer hier behoefte aan is. Om ons hiervoor in te schakelen is het niet nodig om ook onze schoorsteenreiniging af te nemen, ook zonder haard komen we graag even langs!

 

Beter voorkomen dan genezen

Wanneer je merkt dat er steeds meer hout op de kachel gelegd moet worden om hetzelfde resultaat te bereiken, dan kan dit een teken zijn dat de schoorsteen verstopt is. Ook een vreemde lucht in huis kan een teken zijn van vervuiling. Gevaarlijker is het risico dat je niet kunt ruiken of zien; koolmonoxide. Daarom is het zo van belang om niet alleen een betrouwbare schoorsteenverger in Drunen in te schakelen, maar ook om een veegbewijs te ontvangen. Derks Schoorsteenvegers levert deze automatisch na iedere reiniging. Dit kan namelijk van belang zijn voor de verzekering, daarnaast weet je ook zeker dat de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd.

 

Naast schoorstenen vegen in Drunen zijn we ook actief in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel en andere gemeenten in de regio. Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op voor meer informatie.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu