Schoorsteenveger Eindhoven

Wij vegen o.a. in Veldhoven, Veghel, Deurne, Valkenswaard, Oirschot en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Eindhoven

Hoewel de schoorsteen direct in verbinding staat met de haard en daarmee de binnenzijde van de woning, wordt er niet altijd voldoende aandacht besteed aan het onderhoud van schoorstenen. Er zijn doe-het-zelf oplossingen verkrijgbaar maar die zijn van tijdelijke aard, als ze al het beoogde resultaat opleveren. Kies voor de schoorsteenveger Eindhoven die kennis van zaken heeft, en ook nog op basis van zeer scherpe tarieven werkt. Kies voor Derks Schoorsteenvegers, de specialist in Eindhoven en omgeving!

Actief in Eindhoven en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Dit zijn enkele diensten van Derks Schoorsteenvegers Eindhoven:

  • Schoorsteenvegen: De meest voorkomende dienst is als schoorsteenveger Eindhoven. We werken met een vast tarief, zodat je op voorhand precies weet wat je moet betalen. We reinigen de schoorsteen grondig zonder vervuiling van de woning of uw omgeving in Eindhoven, op basis van jarenlange expertise en modern gereedschap.
  • Vogelnest verwijderen: Het komt vaak voor dat vogels zich nestelen in de schoorsteen. Tijdens de broedperiode is het niet toegestaan deze nesten te verstoren, daarna mag het wel. Dit betekent een relatief korte periode tussen uitvliegen en de woning verwarmen voor het najaar. Laat het vogelnest verwijderen in Eindhoven door onze specialisten, en voorkom problemen in de herfst en winter.
  • Dakgoot reinigen: Naast schoorstenen hebben dakgoten ook periodiek onderhoud nodig. In plaats van zelf het dak op te klimmen, kunnen wij ook deze klus voor je klaren. Daarbij hanteren we wederom scherpe tarieven. We kunnen de dakgoot reinigen combineren met de werkzaamheden aan de rest van het dak. Geen schoorsteen? Geen probleem! Het is namelijk ook mogelijk om alleen de dakgoten schoon te laten maken, informeer naar de tarieven voor dakgoot reinigen in Eindhoven.
  • Schoorsteenkap plaatsen: Verleng de levensduur van de schoorsteen, en verminder de vervuiling door een schoorsteenkap te plaatsen in Eindhoven. Wij werken hiervoor met diverse modellen kappen, afgestemd op de schoorsteenmantel en de wensen van de klant. Dit soort preventieve bescherming kan problemen en oplopende kosten besparen.

Meer weten over alle diensten die de schoorsteenveger in Eindhoven kan uitvoeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij werken in de hele regio, dus ook bewoners van gemeenten als Tilburg, Helmond, Den Bosch en Waalwijk kunnen een beroep op ons doen!

Meer comfort in huis

Het is erg vervelend wanneer het buiten kouder wordt, en de haard niet blijkt te werken. Daarom adviseren we om een abonnement voor schoorsteenvegen Eindhoven af te sluiten. Wil je niet direct vastzitten aan een contract? Geen probleem, onze dienstverlening is ook per project in te schakelen, op basis van een vast tarief voor reiniging.

Meer veiligheid in huis

Laten we ook de veiligheid niet vergeten. Een verstopte schoorsteen betekent dat afvalstoffen niet op de juiste wijze het pand kunnen verlaten. Die afvalstoffen kunnen gevaarlijk zijn voor uw woning in Eindhoven Door een gebrek aan afvoer en ventilatie kan koolmonoxide zich ontwikkelen, dit is een gevolg van onvolledige verbranding. En dat kan zorgen voor luchtwegklachten, hoofdpijn en zelfs verstikking.

Goed om te weten: Derks Schoorsteenvegers geeft na iedere reiniging een veegbewijs af, dat overlegd kan worden bij de verzekering.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu