Schoorsteenveger Etten Leur

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Etten Leur

Het is niet nodig om zelf het dak op te klimmen en de schoorsteen te reinigen. Verspil ook geen tijd, moeite of geld door ‘wondermiddelen’ aan te schaffen die uiteindelijk niet goed werken. Kies liever voor een schoorsteenveger in Etten Leur die betrouwbaar werkt levert tegen scherpe tarieven. Maak direct een afspraak of lees verder voor meer informatie.

 

Waarom kiezen voor Derks Schoorsteenvegers?

Zelf doen, iemand anders zoeken of bij ons een afspraak inplannen? Je maakt zelf de keuze, hier zijn onze garanties als schoorsteenveger in Etten Leur:

 

  • Wij zijn een familiebedrijf met een ‘ouderwets’ klantgerichte aanpak.
  • We werken met vaste tarieven zodat je vooraf precies weet wat de kosten zijn.
  • Behoefte aan maatwerk? We denken graag met je mee en zoeken naar een geschikte oplossing.
  • Kosten besparen? Kies dan voor een onderhoudsabonnement.
  • Na iedere schoorstenreiniging overhandigen we een veegbewijs, dit kan van pas komen bij de verzekering.

 

Niet op zoek naar een schoorsteenveger in Etten Leur, maar in Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom? Derks Schoorsteenvegers rijdt graag een blokje om, ook voor deze of andere gemeenten in de regio kun je bij ons terecht. Plan direct een afspraak in, of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Onze diensten op een rijtje

We hebben het streven om de beste te zijn in schoorsteenvegen. Dit betekent niet dat we daarnaast geen aanvullende diensten leveren. Hier zijn de vier voornaamste diensten:

 

  1. Vegen schoorsteen: In onze kerntaak hebben we veel kennis opgedaan, maar we zijn nooit te oud om te leren. Zo werken we als schoorsteenveger in Etten Leur met de meest moderne gereedschappen, ook beschikken we over geavanceerde vaardigheden zoals ‘rope access’. Dit betekent dat we met touwen alle plekken op het dak snel en veilig kunnen bereiken.
  2. Verwijderen vogelnest: Wij houden van de natuur, soms kan ongedierte wel voor vervelende situaties zorgen. Vogels zijn zeker geen ongedierte, ze kunnen met nesten wel de uitgang van een schoorsteen verstoppen. Na het uitvliegen mogen we wel ieder het vogelnest verwijderen in Etten Leur, en zorgen we voor een schone doorgang zonder obstructies.
  3. Reinigen dakgoot: Steeds meer klanten vragen ons om de dakgoten ook maar even mee te nemen, als we toch op het dak staan. Geen probleem, zeker in de herfst is het verstandig om de dakgoot te reinigen in Etten Leur. Dit voorkomt overstroming, en zorgt ervoor dat het water goed weg kan stromen. Bespaar op een ladder én hoogtevrees, we doen het graag voor je!
  4. Plaatsen schoorsteenkap: Als preventieve maatregel adviseren we om een schoorsteenkap te plaatsen in Etten Leur. Dit vermindert het risico op externe vervuiling aanzienlijk, wat gevaarlijke situaties helpt te voorkomen en ook kosten voor reiniging of reparatie kan besparen.

 

Vaste tarieven, geen verrassingen

Wij houden van verrassingen, maar niet als deze negatief uitpakken. Klanten zijn niet alleen opdrachtgevers, we zien het meer als een samenwerkingsverband. Samen bepalen we de gang van zaken, en daarbij hoort een duidelijke communicatie. Daarom werken we met vaste tarieven, zonder kleine lettertjes of verborgen kosten. Zijn er onvoorziene omstandigheden of is er een vraag die niet aansluit bij onze standaard dienstverlening? Dan vinden we samen een oplossing. Nog minder verrassingen en meer zekerheid? Kies dan voor een abonnement op onze reinigingswerken, met een interessante korting. Neem direct contact op voor dit aanbod.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu