Schoorsteenveger Geldrop

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Geldrop

Op zoek naar een schoorsteenveger in Geldrop?

Dan ben je bij Derks Schoorsteenvegers aan het juiste adres! Of beter gezegd; we komen langs op ieder adres in deze gemeente om schoorstenen te reinigen, vogelnesten te verwijderen, schoorsteenkappen te plaatsen én de dakgoten reinigen. Voor dit laatste heb je niet eens een schoorsteen nodig! We voeren deze werkzaamheden uit tegen vaste tarieven zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan, of bij maatwerk op basis van een duidelijke prijsberekening vooraf. Plan direct een afspraak in, of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

Laat jaarlijks de schoorsteen reinigen

Als schoorsteenveger in Geldrop hebben we er uiteraard belang bij dat mensen hun haard en schoorsteen netjes laten onderhouden. Toch geven we dit advies zeker niet alleen uit eigenbelang. Zo komen jaarlijks nog een flink aantal schoorsteenbranden voor door achterstallig onderhoud. Dit is niet nodig, zeker niet als je voor een scherpe prijs de schoorsteenveger in Geldrop kunt inschakelen. Daarbij zullen we na iedere reiniging een veegbewijs overleggen, die nuttig kan zijn voor de verzekering. Omdat we een jaarlijkse onderhoudsbeurt adviseren, is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig gebruik te maken van onze diensten. Het verschil zal direct merkbaar zijn!

 

Ook voor verhoogd wooncomfort

Het komt regelmatig voor dat mensen een nieuw soort hout proberen, of duurdere houtpellets aanschaffen omdat de haard niet meer zo functioneert als voorheen. Dit is doorgaans niet nodig, het biedt ook geen oplossing wanneer het probleem een vervuilde schoorsteen is. Stook minder, geniet meer met een schone schoorsteen, vrij van aanslag door roet, vetresten en vervuiling van boven.

 

Schoorsteenkap plaatsen

Minder vervuiling én een bijzonder decoratief element op het dak; laat een schoorsteenkap plaatsen in Geldrop door onze vakmensen. We kunnen voor vrijwel ieder type schoorsteenmantel een geschikte kap leveren, inclusief montage. Dankzij onze goede afspraken met leveranciers kunnen we topkwaliteit leveren tegen betaalbare prijzen. Met name in het herfstseizoen zal direct duidelijk worden hoeveel voordeel schoorsteenkappen bieden.

 

Vogelnest verwijderen

Een schoorsteen is de ideale plek om veilig een nest uit te broeden. Tot er gestookt wordt in ieder geval. Niet iedereen is ervan op de hoogte dat het niet is toegestaan om een vogelnest te verwijderen in Geldrop wanneer hier actief op gebroed wordt. Na uitvliegen mag dit gelukkig wel, en deze klus kunnen we voor je klaren. Dit zal doorgaans in de zomerperiode zijn, wanneer de haard waarschijnlijk nog niet in gebruik zal zijn. Zorg dat je goed voorbereid bent op het koude seizoen, en neem tijdig contact op met Derks Schoorsteenvegers.

 

Dakgoot reinigen

Ook voor de dakgoot reinigen in Geldrop kun je bij ons terecht. We kunnen deze klus klaren in combinatie met andere werkzaamheden, we voeren dit ook als losse dienst uit. Dakgoten zullen in de loop der tijd verstopt raken door organisch afval, takken, bladeren, vogelnesten of opgehoopt zand. Daardoor kan neerslagwater niet goed meer wegstromen met alle gevolgen van dien. Wij reinigen dakgoten vakkundig en grondig, ook voor klanten zonder haard.

 

Nog verdere vragen over onze dienstverlening, of wil je direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze helpdesk, we helpen je graag verder.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €30,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu