Schoorsteenveger Helmond

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Helmond

De schoorsteen moet roken” Dit is een bekende uitdrukking. Maar niet iedere schoorsteen functioneert zoals het hoort. Derks Schoorsteenvegers is dé schoorsteenveger in Helmond die ervoor zorgt dat de schoorsteenpijp vakkundig gereinigd wordt, zodat de rook daadwerkelijk naar buiten afgevoerd zal worden. Daarnaast leveren we nog meer diensten op het dak, altijd op basis van gunstige tarieven voor Helmond en omgeving.

 

Waarvoor een schoorsteenveger inschakelen?

Is het nodig om een schoorsteenveger in Helmond in te schakelen, of kun je deze werkzaamheden zelf uitvoeren? Hier zijn enkele diensten die Derks Schoorsteenvegers levert, met praktische tips voor iedere huiseigenaar of huurder:

 

Schoorsteen vegen

Dit is uiteraard de meest voorkomende reden om een schoorsteenveger in Helmond in te schakelen. Er zijn middelen om zelf de schoorsteenpijp te reinigen, zoals speciale blokken die je kunt opbranden. In het beste geval bieden deze middelen een tijdelijke oplossing, in het slechtste geval kunnen ze de situatie verergeren. Je kunt namelijk niet altijd direct beoordelen in hoeverre de schoorsteen verstopt is. Verstoppingen kunnen zorgen voor minder energie efficiëntie, maar ook voor koolmonoxide door onvolledige verbranding of schoorsteenbrand door ophoping van takken, bladeren of vet.

 

Vogelnest verwijderen

Naast de bekende vervuilers wordt regelmatig over het hoofd gezien hoeveel schade vogels kunnen aanrichten in een schoorsteen. Het is uiteraard niet de bedoeling om vogels die broeden te verstoren, dit is zelfs illegaal in Nederland. Een vogelnest verwijderen in Helmond is toegestaan na de broedperiode, dan wil je voor het koude seizoen weer een werkende haard hebben. Derks Schoorsteenvegers zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering van vogelnesten, op basis van scherpe tarieven. Informeer naar de mogelijkheden, wacht niet tot het laatste moment!

 

Dakgoot reinigen

Op zich is het schoonmaken van dakgoten niet de meest uitdagende klus, het kan wel een vies werkje zijn. Toch moet dit karwei niet onderschat worden, door schuivende ladders, natte plekken en slecht bereikbare dakgoten hebben helaas al vele kleinere en grotere ongevallen plaatsgevonden. Speel op zeker en laat de dakgoot reinigen in Helmond door onze specialisten. Naast schoorstenen schoonmaken kunnen we dit karwei namelijk ook uitvoeren. Bundel deze werkzaamheden, of laat alleen de dakgoten winterklaar maken. Deze dienst is uiteraard ook geschikt voor huizen zonder schoorsteen.

 

Schoorsteenkap plaatsen

Hoewel we graag regelmatig langskomen om de schoorsteen te vegen, denken we mee met onze klanten. Zo is er veel vraag naar een schoorsteenkap plaatsen in Helmond. We voldoen graag aan deze behoefte, op basis van onze jarenlange expertise kunnen we maatwerk oplossingen leveren met hoge kwaliteit kappen. Naast het fraaie uiterlijk helpt het vervuiling van bovenaf evenals neerslag tegen te gaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Zelf doen of uitbesteden? Met onze betaalbare en transparante prijzen hoeft dit geen moeilijke beslissing te zijn. Maak direct een afspraak, of neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk dienstverlening.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu