Schoorsteenveger Huizen

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Huizen

Eigen haard is goud waard”, dit is een gevleugelde uitdrukking. Maar dit ‘goud’ kan snel zwartgeblakerd raken, en een schoorsteen kan na verloop van tijd verstopt raken. Dit komt door zaken als onvolledige verbranding van hout of houtpellets, maar ook door de aanwezigheid van vogelnesten of andere obstructies. De schoorsteenveger in Huizen helpt niet alleen bij het reinigen, maar adviseert ook in preventieve maatregelen zoals een schoorsteenkap.

Actief als schoorsteenveger in Huizen en omstreken

Vaste prijs van €59,-

Abonnementsprijs van slechts €55,-

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Diensten Schoorsteenveger Huizen

 

1. Schoorstenen vegen Huizen

Dit is onze kerntaak, en die nemen we heel serieus. Want we weten hoe gevaarlijk een schoorsteen kan zijn die niet goed onderhouden wordt. Door vaste tarieven te rekenen kunnen we als schoorsteenveger in Huizen de drempel laag houden om met enige regelmatig de schoorsteen schoon te laten maken. Dit kan op incidentele basis, of voor een extra scherp tarief via een abonnement.

2. Vogelnesten verwijderen Huizen

Naast vervuiling door normaal gebruik, is de meest voorkomende oorzaak van verstopping in de schoorsteen de aanwezigheid van vogelnesten. Een vogelnest weghalen in Huizen is niet toegestaan tijdens het broedseizoen. Mocht je dus een nest aantreffen in deze periode dien je te wachten tot de vogels zijn uitgevlogen. Vervolgens kan schoorsteenveger Huizen snel en netjes het gehele nest en mogelijk andere vervuiling verwijderen. Dit soort obstructies kunnen namelijk tot brandgevaar leiden.

3. Dakgoten reinigen Huizen

Vanuit onze dienstverlening als schoorsteenveger Huizen, kregen we ook regelmatig de vraag om de dakgoot te reinigen in Huizen. Als we toch op het dak staan, dan kunnen we deze klus direct meenemen. Ook voor bewoners zonder haard kunnen we deze dienst leveren, tegen dezelfde scherpe tarieven en berekenbare service die klanten van ons gewend zijn.

4. Schoorsteenkappen plaatsen Huizen

We gaven al aan dat vogelnesten een veelvoorkomend probleem zijn. Er is meer vervuiling die van boven komt, dit valt voor een groot deel te voorkomen door een schoorsteenkap te plaatsen in Huizen. Derks Schoorsteenvegers heeft hier een ruime ervaring mee, en kan voor ieder type schoorsteen een passende oplossing vinden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Reiniging inclusief veegbewijs met schoorsteenveger Huizen

Een schoorsteen die niet goed wordt onderhouden kan na verloop van tijd verstopt raken. Hierdoor zal het materiaal minder efficiënt verbranden, waardoor stoken meer kost dan nodig is. Daarnaast zijn er mogelijke gevaren zoals het ontstaan van een schoorsteenbrand door vogelnesten, takken of droge bladeren in de afvoer. Wanneer rook geen ruimte naar boven kan vinden, zal het weer in de ruimte komen. Dit is bij rook merkbaar, en vervelend. Maar bij onvolledige verbranding kan er koolstofmonoxide geproduceerd worden, wat niet zichtbaar is en geen reuk heeft. Voorkom deze sluipmoordenaar door tijdig de schoorsteen in Huizen te laten reinigen. Schoorsteenveger Huizen levert standaard een veegbewijs die overlegd kan worden aan de verzekering bij mogelijke calamiteiten.

 

Werk samen met schoorsteenveger Huizen

Derks Schoorsteenvegers is een familiebedrijf dat gevestigd is in Tilburg, we werken in een grote regio rondom onze centrale locatie. Ook voor een schoorsteenveger in Huizen kun je bij ons terecht, met garantie van topkwaliteit dienstverlening en scherpe tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie om een vogelnest weg te halen in Huizen of een schoorsteenkap te plaatsen in Huizen. Met schoorsteenveger Huizen is het allemaal mogelijk!

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen €59,- (abonnementsprijs €55,-)

Elk 2e kanaal €30,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu