Schoorsteenveger Kaatsheuvel

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Kaatheuvel

Je hoeft gelukkig niet zelf met de ladder het dak op om de schoorsteen te reinigen. Dit kan namelijk ook goed en betaalbaar worden uitgevoerd door een professionele schoorsteenveger in Kaatsheuvel. het is dan ook niet nodig om allerlei doe-het-zelf producten te proberen die toch niet het gewenste resultaat opleveren. Derks Schoorsteenvegers is het regionale familiebedrijf dat nog meer in zijn mars heeft als schoorstenen reinigen alleen. Plan een afspraak in, of lees verder op deze pagina voor een korte impressie van onze dienstverlening.

 

Voordelen van Derks Schoorsteenvegers:

Je kunt het zelf doen, iemand in de omgeving inschakelen, of bij ons een afspraak inplannen; de keuze is aan jou. Dit zijn de garanties die we bieden als schoorsteenveger in Kaatsheuvel:

 

  1. Als familiebedrijf stellen we onze klanten centraal, en bouwen we graag aan langdurige relaties.
  2. We berekenen vaste kosten voor standaard werkzaamheden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
  3. Naast losse klussen is het ook mogelijk om een praktisch onderhoudscontract af te sluiten.
  4. We zullen na het schoonmaken van de schoorsteen iedere keer een veegbewijs overhandigen, wat eventueel overlegd kan worden aan de verzekeraar.
  5. Wanneer er vraag is naar een maatwerk oplossing, denken we daar graag in mee.

 

Ook wanneer je niet direct zoekt naar een schoorsteenveger in Kaatsheuvel, maar in de regio zoals Waalwijk, Tilburg of Den Bosch, ook dan kun je bij ons terecht. Onze firma is namelijk actief in de hele regio. Meer weten? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Wat we voor onze klanten doen

Naast onze missie om de beste schoorsteenvergers te zijn, voeren ook enkele aanvullende diensten uit. Hier is een kort overzicht van wat we zoal kunnen betekenen voor onze klanten:

 

  1. Schoorsteenreiniging: Hoewel we veel ervaring hebben met dit werk, blijven we bij de tijd. Denk aan het gebruik van moderne materialen, of geavanceerde technieken waaronder rope access. Dat is een methode om via een touw iedere plek op het dak veilig en verantwoord te kunnen bereiken.
  2. Vogelnest verwijderen: De natuur in de omgeving is normaal gesproken prachtig, maar een vogelnest in de schoorsteen is toch niet bepaald wenselijk. Dit zal namelijk voor verstopping zorgen, de droge takjes in het nest kunnen zelfs voor schoorsteenbrand zorgen. Tijdens het broedseizoen is een vogelnest verwijderen in Kaatsheuvel niet toegestaan, na het uitvliegen mag dit gelukkig wel. Dit karwei voeren we graag voor je uit, mooi op tijd voor het koude seizoen.
  3. Schoorsteenkap installeren: Externe vervuiling zoals vogelnesten, maar ook bladeren, takken en neerslag kunnen veel problemen aan de schoorsteen veroorzaken. Een doeltreffende oplossing is een schoorsteenkap plaatsen in Kaatsheuvel. Vanuit onze ervaring met vegen hebben we de nodige expertise opgebouwd om onze klanten bij te staan met een degelijke kap uitkiezen om zo de installatie geheel te kunnen verzorgen.
  4. Dakgoten schoonmaken: Het kwam zo vaak voor dat onze klanten vroegen om ook even de dakgoten mee te nemen tijdens onze werkzaamheden, dat we nu ook als vast onderdeel van ons dienstenpakket de dakgoot reinigen in Kaatsheuvel. Deze klus kan in combinatie met schoorsteenvegen worden uitgevoerd, maar ook als losse dienst. Zelfs wanneer je geen haard in huis hebt!

 

Derks Schoorsteenvegers werkt niet alleen voor onze klanten, we werken ook graag samen. Dit betekent vaste tarieven, een gegarandeerde kwaliteit van dienstverlening, en maatwerk oplossingen wanneer dit gevraagd wordt. Maak nu een afspraak, of neem contact met ons op voor meer informatie.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu