Schoorsteenveger Oosterhout

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Oosterhout

Wat is er mooier dan een huis met een echte haard? Deze manier van verwarming is niet alleen praktisch maar ook gezellig. Het is wel een systeem dat onderhoud vereist om gegarandeerd te zijn van een optimale werking. En zelf het dak op klimmen is voor de meeste mensen niet weggelegd, zeker niet in een natte herfst periode. De schoorsteenveger in Oosterhout zorgt ervoor dat iedere schoorsteen functioneert zoals het hoort, en zal naast roet, teer en aanslag ook vogelnesten verwijderen. Maak ook kennis met Derks Schoorsteenvegers, het familiebedrijf dat de hoogste kwaliteit levert op basis van zeer concurrerende tarieven.

 

Een gezonde schoorsteen voor tevreden bewoners

Je zou haast de schoorsteen niet meer durven te gebruiken, als je leest over de gevolgen van een schoorsteenbrand. Dit is een reëel gevaar, maar wel een risico dat te voorkomen valt. Bij een brand in huis, zal de verzekering direct vragen of er een veegbewijs overlegd kan worden. Dat is een bewijs dat de schoorsteenveger in Oosterhout zal overhandigen na iedere schoonmaakbeurt. Door de schoorsteen ieder jaar te laten reinigen profiteer je van een betere verbranding van hout of pellets, een lager energieverbruik, en een schone lucht in huis zonder roet of koolmonoxide. De meest voorkomende oorzaken van vervuiling zijn:

 

  • Aanslag door onvolledige verbranding
  • Aanslag door vet
  • Ophoping van vervuiling in rook
  • Takken en bladeren die van boven naar binnen dwarrelen
  • Vogels die in het voorjaar hun nest bouwen

 

Er zijn dus oorzaken die van binnen ontstaan, en van buitenaf. Voor alle situaties biedt Derks Schoorsteenvegers een praktische oplossing.

 

Schoorsteenvegen

Het is van belang om jaarlijks de schoorsteen te reinigen. Doe-het-zelf oplossingen leveren niet het gewenste resultaat op, je zult ook geen veegbewijs ontvangen wanneer je het werk zelf uitvoert. Dit betekent een verhoogd risico op brand of koolmonoxide, met het bijkomende risico dat de verzekering niet uitkeert in geval van brand in huis. Ook wanneer de brand elders is ontstaan. De schoorsteenveger in Oosterhout is ad hoc in te schakelen voor een eenmalige schoonmaakbeurt, of als doorlopend abonnement met korting.

 

Vogelnesten verwijderen

Vogels zijn belangrijk voor de natuur, ze kunnen ook veel plezier opleveren voor bewoners. Maar een nest in de schoorsteenpijp is minder aangenaam, zeker als het weer kouder wordt. Een vogelnest verwijderen in Oosterhout mag pas nadat het nest is uitgebroed, laat deze klus vakkundig uitvoeren en op het juiste moment. Zo ga je goed voorbereid de herfst en winter in.

 

Schoorsteenkap plaatsen

Verminder de vervuiling en slijtage van de schoorsteen, en verbeter de functionaliteit van het systeem; laat een schoorsteenkap plaatsen in Oosterhout door onze specialisten. Dankzij jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers, kunnen we voor iedere situatie de beste oplossing bieden. En bovendien betaalbaar op basis van een gegarandeerdewaliteit.

 

Dakgoot reinigen

Laat ons ook even vermelden dat we naast schoorstenen ook de dakgoot reinigen in Oosterhout. Als combinatie opdracht of als los project. De kosten vallen enorm mee, en de resultaten spreken voor zich. Nooit meer overstroming in de herfst, geen overlast in de winter en een optimale afvoer van neerslagwater in ieder seizoen. Een schone dakgoot kan jaren langer meegaan, daarmee is het een goede investering op de toekomst.

 

Plan direct een afspraak in, of neem contact op met ons team voor meer informatie over onze diensten.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu