Schoorsteenveger Oss

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Oss

Schoorsteenvegen is niet bepaald een karwei waar de meeste mensen met plezier aan beginnen. Het kan een vies klusje zijn, waarbij je lijf en leden in de waagschaal moet stellen. Eenvoudige doe-het-zelf oplossingen werken niet voldoende, je zult toch echt het dak op moeten gaan om het gewenste resultaat te behalen. De Schoorsteenveger in Oss klaart graag deze klus voor je, op basis van de juiste gereedschappen en een jarenlange expertise. Omdat we ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven werken is de keuze uiteraard snel gemaakt. Welke werkzaamheden zijn er zoal op het dak, en hoe kun je dit (laten) uitvoeren? Dat leggen we graag uit op deze pagina.

Actief als schoorsteenveger in Oss en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte

24 per dag bereikbaar

Derks Schoorsteenvegers Oss staan voor je klaar

Omdat we werken met vaste tarieven en zelfs een onderhoudsabonnement, ben je als eigenaar of huurder verzekerd van een uitstekende service tegen lage kosten. Toch begrijpen we heel goed dat je graag alle opties op een rijtje zet alvorens een keuze te maken. Hier zijn vier werkzaamheden op het dak die je zelf kunt uitvoeren, of kunt uitbesteden aan ons het team schoorsteenveger Oss:

 

1. Dit doet de schoorsteenveger Oss

Als familiebedrijf weten we ondertussen wat er bij het reinigen van schoorstenen komt kijken. En als schoorsteenvegers in Oss weten we ook dat sommige bewoners onderhoud te lang uitstellen met alle gevolgen van dien. Een verstopping kan bijvoorbeeld schoorsteenbrand als gevolg hebben. Bij onvoldoende ventilatie kan het materiaal niet volledig verbranden, daardoor ontstaat er koolmonoxide wat levensgevaarlijk kan zijn. Na een onderhoudsbeurt geven we altijd een veegbewijs af, die aan de verzekering overlegd kan worden. Bij schoorsteenvegers Oss je terecht voor diverse werkzaamheden, zoals een vogelnest weghalen, dakgoot reinigen en een schoorsteenkap plaatsen. Lees het hieronder!

 

2. Zo kun je een vogelnest verwijderen in Oss

Alle zegen komt van boven, vogels trouwens ook. Vogelnesten zijn een teken dat de lente in ons land is, helaas blijken schoorstenen in trek bij vogels. Ze bieden beschutting, en wanneer de haard in het voorjaar niet gebruikt wordt is dit een ideale plek om te bivakkeren. Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om een nest dat nog niet uitgebroed is te verwijderen, hier kun je een flink boete voor krijgen. Derks Schoorsteenvegers Oss kan ieder vogelnest weghalen in Oss, na het uitbroeden en voor de koude periode aanbreekt.

 

3. Wil je de dakgoot reinigen in Oss?

Dit is een karwei die veel mensen zelf uitvoeren, met name in een omgeving met veel bomen is dit meerdere malen per jaar nodig. Toch zijn er veel woningen waar de dakgoten niet goed bereikbaar zijn, zeker in de herfst kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. De specialisten van Derks Schoorsteenvegers Oss draaien ook voor een dakgoot reinigen in Oss hun hand niet om. Ze kunnen dit in combinatie met schoorsteenvegen uitvoeren, of als losstaand karwei. Schoorsteenvegers Oss komt uiteraard ook langs bij klanten zonder haard of schoorsteen!

 

4. Laat een schoorsteenkap plaatsen in Oss

De schoorsteenpijp zal na verloop van tijd verstopt raken, niet alleen door aanslag en onvolledige verbranding, maar ook door vervuiling die vanaf de bovenzijde in de schoorsteenmantel valt. Dit kan voor een groot deel worden voorkomen door een schoorsteenkap te plaatsen in Oss. Voor iedere type schoorsteen is een geschikte oplossing mogelijk, schoorsteenvegers Oss leveren complete systemen die zichzelf op termijn vanzelf terugverdienen.

 

Meer weten over onze dienstverlening en kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu