Schoorsteenveger Roosendaal

Wij vegen o.a. in Bergen op Zoom, Steenbergen, Klundert, Rucphen en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Roosendaal

Hoewel het mogelijk is om zelf een schoorsteen te reinigen, besteden de meeste mensen dit liever uit aan een ervaren schoorsteenveger in Roosendaal. Er zijn speciale blokken die je in de open haard kunt verbranden met als doel de doorgang schoon te maken. De effectiviteit van deze methode is discutabel, wanneer je niet zeker bent van het resultaat is het ook niet verantwoord om hiervoor te kiezen. Dan is er de optie om een kogel met borstels door de schoorsteen te duwen. Dit is eenvoudig gesteld de methode die de professionals ook toepassen. Maar een kleine fout kan tot beschadigingen leiden aan het rookkanaal, of de huiskamer geheel zwart blakeren met roet. Kortom; het is mogelijk om deze klus zelf te klaren, maar waarom zou je dit doen als Derks Schoorsteenvegers het voor je uitvoert, op basis van zeer scherpe tarieven?

Actief in Roosendaal en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Wat kan Derks Schoorsteenvegers voor je betekenen?

Hier zijn de meest voorkomende diensten die onze specialisten uitvoeren:

  • Schoorsteenveger: De meeste schoorstenen kunnen met een half uurtje gereinigd worden, mits dit wordt uitgevoerd door iemand met ervaring. De schoorsteenveger Roosendaal adviseert dit jaarlijks uit te laten voeren, daarom bieden we vaste klanten een abonnement met korting aan.
  • Vogelnest verwijderen: Er is geen wet die vogels verbiedt om nesten te bouwen in een schoorsteen. Er is wél een wet die verbiedt om een nest waar gebroed wordt te verwijderen. Na het uitvliegen mag dit wel, voor een vogelnest verwijderen in Roosendaal kun je bij ons terecht. Deze obstructie kan in het najaar voor grote problemen zorgen.
  • Dakgoot reinigen: De grootste irritatie bij daken zijn overstromende dakgoten. Iedere herfst loopt de goot vol én over door de vele bladeren die hier in terechtkomen. De dakgoot reinigen in Roosendaal is een klus die we graag meenemen als we toch op het dak aan het werk zijn. Ook zonder haard of schoorsteen kunnen we langskomen om de dakgoten winterklaar te maken.
  • Schoorsteenkap plaatsen: Naast vuil verwijderen kunnen we ook materiaal meebrengen! Om vervuiling van bovenaf te voorkomen kunnen we een schoorsteenkap plaatsen in Roosendaal, die geheel op maat zal worden gemaakt en geïnstalleerd. Dit heeft een gunstig effect op de werking van de haard, alsmede het aanzicht van de woning als geheel.

Veiligheid boven alles

Een haard die niet voldoende warmte genereert, wanneer er steeds meer hout op de kachel moet om de woning een beetje te verwarmen, of bij een nare lucht in de woning; een vervuilde schoorsteen vermindert het wooncomfort. Maar dat is niets vergeleken met een brand door een vogelnest in de pijp, of koolmonoxide vergiftiging door onvoldoende ventilatie. Verzekeraars zullen bij een brand in uw woning daarom vragen om een veegbewijs wanneer er een haard aanwezig is in huis. Onze specialisten zullen na iedere schoonmaakbeurt een bewijs afgeven, die kun je vervolgens bij de verzekeringspapieren bewaren.

De specialist in de regio

Voor een schoorsteenveger in Roosendaal, schoorsteenveger Bergen op Zoom, Breda of Tilburg kun je terecht bij Derks Schoorsteenvegers, dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud. Naast individuele opdrachten is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten met korting. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening gerust even contact met ons op.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu