Schoorsteenveger Schijndel

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Schijndel

In jouw woning is een haard aanwezig waar je waarschijnlijk veel plezier van hebt. Die (open) haard staat in directe verbinding met de schoorsteen, toch krijgt dit deel van het systeem vaak niet de aandacht die het verdient. Als het werkt is het goed, toch? Helaas ligt het niet zo eenvoudig, iedere schoorsteen heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Er zijn oplossingen verkrijgbaar in de bouwmarkt, maar die zijn niet altijd betrouwbaar. Ze kunnen zelfs de schoorsteenmantel beschadigen! Besteed de reiniging liever uit aan een schoorsteenveger in Schijndel die met de juiste gereedschappen werkt, en voor een schappelijke prijs professionele kwaliteit levert inclusief veegbewijs. Derks Schoorsteenvegers is dé specialist in de regio.

 

Wat kan Derks Schoornstenvegers voor je doen?

 

  1. Schoorstenen vegen: Het spreekt eigenlijk wel voor zich dat we vooral actief zijn als schoorsteenveger in Schijndel, maar ook in andere gemeenten in de regio waaronder Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Oss zijn we actief. Omdat we vaste tarieven hanteren weet je direct wat de kosten zijn, zonder verrassingen achteraf. We werken met moderne materialen, op basis van jarenlange vakkennis. Daarbij houden we rekening met de woning, de bewoners en de omgeving.
  2. Vogelnesten verwijderen: In het voorjaar gaan vogels op zoek naar een plek om een nest te bouwen, een schoorsteen die niet gebruikt wordt zal dan een goede kandidaat zijn. Omdat het niet is toegestaan om tijdens de broedperiode nesten te verstoren, kun je het vogelnest verwijderen in Schijndel wanneer de vogels zijn uitgevlogen. Wees er op tijd bij, want voor de koude dagen wil je de afvoerbuis uiteraard schoon hebben.
  3. Schoorsteenkappen plaatsen: Verminder vuil in de schoorsteen, en verleng de levensduur van de afvoerbuis door een schoorsteenkap te plaatsen in Schijndel. Dit is een preventieve vorm van bescherming die we graag uitvoeren. Met onze kennis en contacten kunnen we kwalitatief hoogwaardige schoorsteenkappen leveren tegen scherpe prijzen, inclusief montage.
  4. Dakgoten reinigen: Niet alleen de schoorsteen heeft periodiek onderhoud nodig, ook de dakgoten zullen op een gegeven moment vervuild raken. Dan kan het water niet meer goed wegstromen, organische materialen zorgen daarnaast voor stank en overlast. De vraag werd gesteld om ook de dakgoot te reinigen in Schijndel, en dit doen we er graag bij. Ook klanten zonder haard of schoorsteen kunnen hiervoor bij ons terecht.

 

Neem voor een overzicht van alle diensten en onze unieke werkwijze gerust even contact op met ons team, we helpen je graag verder!

 

Verbeter het wooncomfort

Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt blijft de schoorsteen in optimale conditie, dit betekent een betere opwarming en optimale verbranding waarmee je meer energie efficiënt kunt stoken. Probeer het eens uit tegen ons scherpe standaard tarief, of sluit een abonnement af met een extra korting op onze lage prijzen.

 

Verhoog de veiligheid

Als laatste maar zeker niet het minste kan een gebrekkige schoorsteen gevaarlijk zijn voor de bewoners en de omgeving. Droog hout kan bijvoorbeeld voor een schoorsteenbrand zorgen die kan overslaan op de rest van de woning, onvoldoende ventilatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging met alle gevolgen van dien.

 

Derks Schoonsteenvergers overhandigt na iedere reiniging een veegbewijs, die je kunt overleggen aan de verzekering.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu