Schoorsteenveger Tilburg

Wij vegen o.a. in Loon op Zand, Baarle-Nassau, Rijen, Oisterwijk, Reusel en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Tilburg: Derks Schoorsteenvegers

Zonder dak, geen huis. Dit deel van de woning heeft heel wat te verduren, denk aan harde vorst in de winter, vogelnesten in het voorjaar en vallende bladeren in de herfst. Derks schoorsteenveger Tilburg is dé specialist in zowel schoorstenen als dakgoot reiniging in Tilburg, op basis van vaste prijzen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met de schoorsteenveger uit Tilburg geniet je nog meer van de open haard in koude dagen.

Actief schoorsteenveger Tilburg en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Diensten van Derks Schoorsteenvegers Tilburg

Uiteraard kunnen we als schoorsteenveger Tilburg de schoorsteen vegen, daarnaast leveren we nog meer diensten op het dak. Denk bijvoorbeeld aan:

Vogelnest verwijderen Tilburg

Het komt vaak voor, en kan flink overlast veroorzaken; een vogelnest in de schoorsteen. Het is niet toegestaan om een nest waar gebroed wordt te verwijderen, later in het seizoen mag het wel. Wij kunnen ieder vogelnest verwijderen in Tilburg, zowel uit de schoorsteen als in de dakgoot. Daarbij houden we uiteraard rekening met de wettelijke voorschriften met respect voor mens en dier. Na het weghalen van het vogelnest kan de schoorsteenveger Tilburg ook gelijk uw schoorsteen vegen.

Dakgoot reinigen Tilburg

Ook zonder open haard en schoorsteen is onze dienstverlening inzetbaar. Zo kunnen we de dakgoot reinigen in Tilburg, als individuele klus of naast het vegen van de schoorsteen. We maken de dakgoot helemaal leeg, zodat neerslagwater weer optimaal weg kan stromen. Wanneer er schade aan de dakgoot blijkt te zijn, zullen we in overleg met de klant een passende oplossing bedenken. De schoorsteenveger Tilburg is dus inzetbaar voor veel verschillende klussen.

Schoorsteenkap plaatsen Tilburg

Beter voorkomen dan genezen, dat spreekt voor zich. Met name in bosrijke gebieden, maar ook midden in de stad, kan de schoorsteenpijp vervuild raken door bladeren, dieren en andere oorzaken. Laat daarom een schoorsteenkap plaatsen in Tilburg door onze experts, zo voorkom je vervuiling en wordt het gebruik van de open haard een stuk veiliger. Voor ieder type schoorsteen in Tilburg bieden we de juiste oplossing, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rookkanaal installeren door de schoorsteenveger in Tilburg

De schoorsteenveger Tilburg neemt naast bovenstaande werkzaamheden ook de installatie van rookkanalen voor zich. Wanneer u bijvoorbeeld geen schoorsteen heeft waarop een verwarmingssysteem kan worden aangesloten is het aansluiten op een rookkanaal gewenst. Derks Schoorsteenvegers heeft ook met deze installatie klussen veel ervaring.

De lokale schoorsteenveger in Tilburg en omstreken

Derks Schoorsteenvegers is een familiebedrijf dat gevestigd is in Tilburg. Ons werkgebied is aanzienlijk groter, ook klanten in Breda, Den Bosch, Eindhoven en verder in de regio zijn welkom om gebruik te maken van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld als schoorsteenveger Waalwijk. Wij werken op basis van de nieuwste technieken, in combinatie met een jarenlange kennis en ervaring als schoorsteenveger Tilburg. Al onze medewerkers zijn getraind om veilig en verantwoord op het dak te werken. Denk aan ‘rope access’, dit is een methode om op het dak te werken met een touw. Dit staat ons toe om op vrijwel ieder type dak de schoorsteen of dakgoot te bereiken.

Professionele schoorsteenservice in Tilburg hoeft niet duur te zijn

Als schoorsteenveger Tilburg zijn we altijd in de buurt. Zo kunnen we werken op basis van vaste tarieven, zowel voor individuele klussen als een lopend abonnement. Omdat een goede staat van de schoorsteen van belang is voor het comfort in huis en de veiligheid, is het mogelijk om een periodieke reiniging uit te laten voeren tegen een gereduceerd tarief. Dan weet je zeker dat het gebruik van de haard geen onnodige risico’s met zich meebrengt. Wordt er een mankement geconstateerd, of moeten er additionele werkzaamheden uitgevoerd worden? Geen probleem, dan maken we een duidelijke offerte voor deze werkzaamheden. De schoorsteenveger uit Tilburg zal altijd pas werkzaamheden uitvoeren nadat we met u overlegd hebben,

Neem contact op met de specialisten van Derks Schoorsteenvegers Tilburg voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu