Schoorsteenveger Uden

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Uden

Een heerlijke avondje rond het haardvuur. In praktijk pakt het niet altijd zo uit. Wanneer het vuur niet goed meer ontsteekt, of wanneer je merkt dat er roet in de woning terecht komt, dan is het hoog tijd om de schoorsteenveger in Uden in te schakelen. Naast het reinigen van schoorstenen inclusief veegbewijs, kun je ook een beroep doen op Derks Schoorsteenvegers voor het verwijderen van vogelnesten of het reinigen van de dakgoot. We installeren zelfs schoorsteenkappen om vervuiling van buitenaf te minimaliseren. Lees verder voor al onze diensten, of neem direct contact op om een afspraak in te plannen.

 

Waarom heb je een schoorsteenveger in Uden nodig?

Er zijn tegenwoordig speciale haardblokken te koop met de claim dat ze de schoorsteenpijp grondig reinigen. Dat is best indrukwekkend, aangezien er verschillende soorten vervuiling kunnen ontstaan. En een vogelnest verwijderen met een dergelijke doe-het-zelf oplossing is helaas niet mogelijk. Naast wooncomfort dient veiligheid voorop te staan. Daarom zal een verzekeraar bij brand in huis altijd vragen naar een veegbewijs wanneer er een haard aanwezig is. De schoorsteenveger in Uden levert dit bewijs na de uitvoer van de werkzaamheden. Dat biedt vertrouwen en zekerheid.

 

Dit zijn de diensten die we uitvoeren:

 

  • Als schoorsteenveger in Uden komen we langs om de schoorsteen grondig te reinigen. Dit doen we vanaf het dak, volgens een standaard werkwijze die veilig is voor mens en milieu, met uitstekend resultaat én tegen een vast tarief. Na afloop geven we een veegbewijs af voor de verzekering.
  • Voorkomen is beter dan genezen, heb je al eens nagedacht over een schoorsteenkap plaatsen in Uden? Dit is een dienst de we ook uitvoeren. Daarmee wordt het risico op takken en bladeren in de schoorsteenpijp aanzienlijk kleiner.
  • We kunnen ieder vogelnest verwijderen in Uden, maar houd wel rekening met de wetgeving. Zo is het niet toegestaan om het nest te verwijderen wanneer er gebroed wordt, na uitvliegen kunnen we aan de slag. Plan op tijd een afspraak in, zo ben je tijdens de koude dagen helemaal klaar.
  • Een dak heeft heel wat te verduren in ons klimaat, dit geldt ook voor de dakgoten. Als we toch op het dak staan, dan kunnen we ook de dakgoot reinigen in Uden, wederom tegen een vast, laag tarief. Zo voorkom je overstroming, verstopping in de afvoer én het is niet nodig om zelf het dak op te klimmen. Geen schoorsteen? Ook dan kunnen we de dakgoten schoonmaken.

 

Speciale wensen op vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Een familiebedrijf waar je op kunt rekenen

Derk Schoorsteenvegers is ooit begonnen als kleine onderneming in Tilburg, ondertussen werken we niet alleen als schoorsteenvegers in Uden maar in de hele regio. Zo zijn we ook actief als schoorsteenveger Best. Omdat we een familiebedrijf zijn, hebben we alles zelf in de hand. Dit betekent veel expertise uit het verleden, en het gebruik van de nieuwste materialen in het heden. Zo kunnen we snel en vakkundig iedere schoorsteen vakkundig reinigen. Dankzij onze efficiënte manier van werken kunnen we onze prijzen scherp houden met 100% garantie op uitstekend werk.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu