Schoorsteenveger Valkenswaard

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger in Valkenswaard

Er zijn niet zoveel mensen die voor hun lol het dak op klimmen. Zeker niet als de schoorsteen gereinigd moet worden. Het kan een smerige karwei worden, om nog maar niet te spreken van het gevaar dat werken op een dak met zich meebrengt. Omdat eenvoudige oplossingen vanuit de haard niet werken, zul je echt het dak op moeten gaan. Deze klus kun je beter uitbesteden aan de schoorsteenveger in Valkenswaard, met een jarenlange expertise en uiteraard met gebruik van de juiste materialen. Dan is het mooi meegenomen dat Derks Schoonsteenvegers werkt op basis van standaard goedkope tarieven zonder verrassingen achteraf. Wat is er eigenlijk mogelijk bij Schoorsteenveger Valkenswaard, en hoe gaat dit in zijn werk? Dat lees je op deze pagina, of neem direct contact met ons op en plan een afspraak in.

Actief als schoorsteenveger in Valkenswaard en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte

24 uur per dag bereikbaar

Derks Schoonsteenvegers Valkenswaard zijn altijd bereikbaar

Als familiebedrijf nemen we het vegen van schoorstenen heel serieus, zo zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten. Bovendien geven we een 100% tevredenheidsgarantie, zo zijn we in de loop der jaren dé schoorsteenveger in Valkenswaard geworden. Vaste klanten kunnen gebruik maken van ons onderhoudsabonnement, zo profiteer je voortaan van nog lagere prijzen. Kan schoorsteenveger Valkenswaard binnenkort wat voor jou betekenen?

 

Wat doet een schoorsteenveger in Valkenswaard?

Een schoorsteenveger veegt schoorstenen, dat hoeven we niet ingewikkelder te maken dan nodig is. We zien helaas regelmatig schoorstenen die lang niet onderhouden zijn. Omdat het te gevaarlijk is om zelf te doen, of te duur is om uit te besteden, bestaat schoorsteenveger Valkenswaard. Schoorsteenveger Valkenswaard legt de drempel laag voor iedereen door een vaste, scherpe prijs te rekenen voor een schoorsteenveger. Dat niet alleen, je krijgt ook een veegbewijs dat overlegd kan worden aan de verzekeringsmaatschappij.

 

Hoe verwijder je een vogelnest in Valkenswaard?

Bent u geneigd om een vogelnest weg te halen in Valkenswaard? Ieder jaar broeden vogels geduldig op een nest met eieren, helaas kiezen ze vaak voor een schoorsteen die in dat jaargetijde niet in gebruik is. In deze periode is het niet toegestaan om het nest te ruimen, dit is wettelijk zo vastgelegd, ook in Valkenswaard. Na het uitvliegen mag het wel. Derks Schoorsteenvegers Valkenswaard kan ieder vogelnest verwijderen in Valkenswaard voor het koude jaargetijde zijn intrede doet.

 

Schoorsteenkap plaatsen Valkenswaard

Een deel van de vervuiling komt vanuit de haard, door een optimale verbranding en schone brandmaterialen kun je de schoorsteenpijp voor een langere tijd schoon houden. Om vervuiling van boven zoals bladeren, takken en corrosief neerslagwater te voorkomen, is het mogelijk om een schoorsteenkap te plaatsen in Valkenswaard. Ook deze klus kan schoorsteenveger Valkenswaard klaren, voor ieder type schoorsteen leveren wij een passende oplossing. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Kunnen schoorsteenvegers Valkenswaard ook dakgoten reinigen?

Als schoorsteenveger Valkenswaard toch op het dak staat, dan nemen we met liefde ook de dakgoten mee. Naast tijd bespaar je ook geld, want we voeren het vegen en de dakgoot reinigen in Valkenswaard op hetzelfde moment uit. Ook zonder haard in huis komen we graag langs om de dakgoten grondig schoon te maken, met hetzelfde oog voor kwaliteit als voor onze andere werkzaamheden van toepassing zijn.

 

Informeer gerust even naar al de diensten van schoorsteenveger Valkenswaard, de prijzen en de mogelijkheden voor een onderhoudsabonnement met korting.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu