Schoorsteenveger Veghel

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Veghel

Iedereen kan genieten van een open haard, zeker wanneer het buiten sneeuwt en vriest dat het kraakt. De schoorsteen die op het dak prijkt is van groot belang voor het functioneren van de haard, dit betekent dat de afvoerbuis met enige regelmatig gereinigd moet worden. Je kunt zelf het dak op gaan, maar daar zijn diverse risico’s aan verbonden. Ook zul je moeten beschikken over het juiste gereedschap. De schoorsteenveger in Veghel stopt niet bij deze dienstverlening, lees verder voor een kort overzicht van onze werkzaamheden. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Derks Schoorsteenvegers, we helpen je graag verder.

 

Dit kan de schoorsteenveger in Veghel voor je betekenen

Hier is alvast een opsomming van vier diensten die we leveren:

 

1. Schoorsteen vegen

Het spreekt voor zich dat een bedrijf met de naam Derks Schoorsteenvegers gespecialiseerd is in het vegen van schoorstenen. Wat minder voor de hand ligt is dat het een familiebedrijf betreft, met een jarenlange ervaring en toch met beide benen in het heden. We rusten niet op onze lauweren, maar werken met moderne materialen en maken gebruik van geavanceerde technieken. Zo kunnen we ieder plekje op het dak snel en veilig bereiken via ‘rope access’, een methode waarbij een speciaal touw gebruikt wordt.

 

2. Schoorsteenkap plaatsen

Omdat lang niet alle vervuiling door het verbrande materiaal komt, maar ook van bovenaf, kan het een goed idee zijn om preventieve maatregelen te nemen. Naast bladeren en takken die in de schoorsteenpijp kunnen vallen, vinden vogels het ook heel prettig om zich in deze ruimte te nestelen. Laat daarom snel een schoorsteenkap plaatsen in Veghel, door een onderneming die ieder type schoorsteen letterlijk van binnen en buiten kent. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten.

 

3. Vogelnest verwijderen

In mei leggen alle vogels een ei, en helaas maar al te vaak in een nest dat zich in de schoorsteen bevindt. De vogels vliegen uit, de bewoner blijft met een droog en potentieel gevaarlijk nest achter. Het is van groot belang om dit vogelnest te verwijderen in Veghel. Dit moet op diervriendelijke wijze gebeuren, zo is het niet toegestaan om een nest te verwijderen waar op gebroed wordt. En uiteraard ook op mensvriendelijke wijze, want deze klus moet snel, schoon en vakkundig uitgevoerd worden.

 

4. Dakgoot reinigen

Voor specialisten die werken op het dak én zich bezighouden met reiniging, kunnen we ook wel even de dakgoten erbij nemen. Daarom is het nu mogelijk om direct de dakgoot te laten reinigen in Veghel wanneer we langskomen voor de schoorsteen. Geen haard? Geen probleem! Ook dan kunnen we de dakgoten grondig reinigen, waarbij er geen blaadje achterblijft. Zo voorkom je lekkage of overstroming.

 

Wat betaal je voor een schoorsteenveger?

Bij Derks Schoorsteenvegers zijn we altijd heel duidelijk over onze tarieven. Wij hanteren standaard prijzen, bij maatwerk geven we vooraf aan wat het totale kostenplaatje is. Want iedereen heeft recht op een schone én veilige schoorsteen!

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu