Schoorsteenveger Veldhoven

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Veldhoven

Warmt de haard erg langzaam op? Zijn er vervelende luchtjes of ligt er een dunne laag stof op het meubilair? Dan is het heel goed mogelijk dat de schoorsteen verstopt is. Het is verstandig om ieder jaar de schoorsteen te laten vegen. Zo kunnen vogels zich in het voorjaar nestelen, of roet en vet zet zich af aan de binnenzijde. Derks is dé schoorsteenveger in Veldhoven die hoge kwaliteit levert tegen scherpe tarieven, en bovendien 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar is. Neem direct contact met ons op, of lees verder voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

Voordelen van schoorsteenvegen

De schoorsteen functioneert als de longen van de woning. En zoals de longen van rokers in de loop der tijd vervuild raken, is dit ook het geval voor de schoorsteen. Naast ophoping van roet, vet en andere vervuiling door te stoken, kunnen er ook bladeren en takken in de schoorsteen vallen. Vogels bouwen graag hun nest in de schoorsteen, dit soort verstopping zorgt ervoor dat rook niet kan ontsnappen, en frisse lucht niet binnen kan komen.

 

Naast minder wooncomfort en een lagere energie efficiëntie kunnen er ook gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kan er door onvolledige verbranding koolmonoxide in huis komen, ook wel de ‘onzichtbare sluipmoordenaar’ genoemd. Daarnaast kan er schoorsteenbrand ontstaan, met alle gevolgen van dien. Daarom geven we altijd na voltooiing van onze werkzaamheden een veegbewijs af. Dit is een document dat van pas kan komen bij de verzekering. We adviseren een jaarlijkse reiniging, daarom bieden we als schoorsteenveger in Veldhoven een abonnement met korting aan. Kies voor zekerheid, kies voor Derks Schoorsteenvegers!

 

Ook voor mensen zonder schoorsteen

Het lijkt misschien een beetje vreemd om een specialist in schoorsteenvegen in te schakelen wanneer er geen haard of schoorsteen aanwezig is. Maar we kunnen ook de dakgoot reinigen in Veldhoven, deze dienst kan namelijk ook zonder andere werkzaamheden uitgevoerd worden tegen een scherp tarief. Dit geldt ook voor een vogelnest verwijderen in Veldhoven, die zich naast de schoorsteen ook in de dakgoot of op het dak kan bevinden. Voor schoorsteenvegen inclusief dakgoot reinigen in Veldhoven rekenen we een extra scherp tarief.

 

Wat maakt Derks Schoorsteenvegers uniek?

Wanneer het gaat om veiligheid in de woning wil je uiteraard geen concessies maken. Kies dan voor een team aan specialisten met een jarenlange ervaring. Als familiebedrijf houden we de touwtjes stevig in handen, zo kunnen we efficiënt en betaalbaar werken. We trainen onze vegers, en beheersen geavanceerde technieken zoals ‘rope access’. Dit is een vorm van het dak beklimmen waarbij een touw wordt gebruikt, wat ons in staat stelt om bij ogenschijnlijk onbereikbare plekken te komen. Daarom kunnen we een tevredenheidsgarantie bieden bovenop het veegbewijs. En als laatste mogen we ook zeker niet onvermeld laten dat we werken op basis van vaste prijzen. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent.

 

Beter voorkomen dan genezen

Minder onderhoud aan de schoorsteen? Dat is mogelijk door een schoorsteenkap te laten plaatsen in Veldhoven. Dit is een maatwerk karwei dat we graag voor je uitvoeren. Op basis van het type schoorsteen kiezen we de beste oplossing. Naast de praktische voordelen is het ook een mooi accent op ieder dak. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu