Schoorsteenveger Vught

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Vught

Zonder een dak boven je hoofd kun je ook niet spreken van een huis, dat spreekt voor zich. Daken hebben veel te verduren, met unieke uitdagingen in ieder seizoen. Zo kunnen vogels zich hier nestelen in de lente, bladeren vallen vervolgens in de herfst, en smeltende sneeuw kan de dakgoten doen overstromen. Plan een afspraak in bij de schoorsteenveger in Vught, de specialist in reiniging van zowel de schoorsteen als dakgoten. Daarbij kun je vertrouwen op vaste tarieven, dat is wel zo prettig. Geniet optimaal van de open haard met een schone schoorsteen.

 

De dienstverlening van Derks Schoorsteenvegers

Als schoorsteenveger in Vught spreekt het voor zich dat we op professionele wijze schoorstenen reinigen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Hier zijn drie voorbeelden:

 

1. Schoorsteenkap plaatsen

Wanneer je veel last hebt van takken of bladeren die in de schoorsteenpijp vallen, dan kun je een meer permanente oplossing overwegen. Door een schoorsteenkap te plaatsen in Vught voorkom je vervuiling van boven. Dit is ideaal in een bosrijke omgeving, toch zul je er ook in het stadscentrum voordeel aan beleven. We kunnen voor ieder type schoorsteen een passende oplossing bieden, neem direct contact op voor meer informatie.

 

2. Vogelnesten verwijderen

Dit is een typisch probleem in woningen met schoorstenen, waar veel mensen zich toch vaak op verkijken. In het voorjaar komt het regelmatig voor dat vogels een nest bouwen in de schoorsteen. Het is niet toegestaan om tijdens de broedperiode een nest te verwijderen. Na het uitkomen van de eieren en het uitvliegen van de vogels kunnen we het vogelnest op mens- en diervriendelijke wijze verwijderen in Vught en omstreken.

 

3. Dakgootreiniging

Dit is een dienst die we uitvoeren voor onze klanten die een schoorsteen bezitten, maar ook klanten zonder haard kunnen gebruik maken van deze service. Een volle dakgoot kan voor wateroverlast zorgen, zoals lekkage en een verstopte afvoer. Een dakgoot reinigen in Vught kan in combinatie met schoorsteenvegen uitgevoerd worden, of als losse opdracht. Uiteraard ook weer tegen een scherp tarief.

 

De schoorsteenveger in de buurt

Derks Schoorsteenvegers is begonnen als familiebedrijf in Tilburg, en heeft in de loop der tijd het werkgebied flink uitgebreid in gemeenten als Vught, Den Bosch, Waalwijk en Eindhoven. Op basis van jarenlange ervaring en kennis, en dankzij modern gereedschap leveren we een gegarandeerde kwaliteit. We beschikken ook over geavanceerde technieken zoals rope access, dit is een methode waarbij we met een touw alle plekken op het dak snel en veilig kunnen bereiken.

 

Professioneel en betaalbaar

De schoorsteenveger in Vught is altijd in de buurt, en 24 uur per dag bereikbaar. We werken op basis van vaste prijzen, voor losse opdrachten of in een abonnementsvorm. Wij adviseren een jaarlijkse reiniging van de schoorsteen, zo kunnen problemen en gevaren voorkomen worden. Naast reiniging kunnen we constateren of er schade aan de schoorsteen bestaat, of andere problemen die we tijdig kunnen constateren. Mochten er additionele werkzaamheden van toepassing zijn, dan gebeurt dit altijd in overleg en op basis van een duidelijke prijsopgave.

 

Informeer direct naar de mogelijkheden bij Derks Schoorsteenvegers, en vraag naar onze gunstige tarieven.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu