Schoorsteenveger Waalwijk

Wij vegen o.a. in Heusden, Drunen, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Waalwijk: Derks Schoorsteenvegers

Ieder huis heeft onderhoud nodig, daarbij wordt doorgaans vooral aandacht besteed aan de zaken die direct zichtbaar zijn. Hoewel het dak uiteraard van groot belang is, wordt er niet altijd voldoende aandacht besteed aan het onderhoud. Wanneer er een (open) haard aanwezig is, dan dient de schoonsteen regelmatig te worden gereinigd om een optimale werking te garanderen. Hiervoor kun je een beroep doen op de schoorsteenveger in Waalwijk. Naast schoorstenen schoonmaken levert Derks Schoorsteenvegers nog meer diensten, waar we op deze pagina graag wat meer over vertellen. Direct een afspraak inplannen? Neem dan direct contact met ons op.

Actief in Waalwijk en omstreken

Vaste prijs van €65,-

Ook van bovenaf mogelijk

Actief op elke hoogte 

24 uur per dag bereikbaar

Veilig en comfortabel wonen

Wanneer het koud wordt, dan kan de haard weer worden aangestoken. Waar vuur is, is rook, en die rook moet netjes via het afvoerkanaal naar buiten toe geleid worden. Met jarenlang ophoping van roet, stof en vet kan dit kanaal verstopt raken, wanneer een gezinnetje vogels hier hun nest heeft gemaakt kan de rook ook geen kant op. Dit soort verstopping kan schoorsteenbranden veroorzaken, of gevaarlijke koolmonoxide gassen in huis laten verspreiden. Een goed functionerende haard biedt warmte en comfort, het is daarnaast ook veiliger wonen. Een Schoorsteenveger uit Waalwijk kan u hierbij goed van dienst zijn

Meer dan schoorsteenvegen alleen

Dit zijn de vier meest voorkomende diensten die Derks Schoorsteenvegers uitvoert:

  1. Vegen van schoorstenen: het spreekt natuurlijk voor zich dat deze dienst voor de schoorsteenveger in Waalwijk op de eerste positie staat. Daarbij werken we snel, efficiënt en bovenal schoon. Met pakweg een half uurtje tijd kunnen we dit karwei klaren, om vervolgens een nieuw veegbewijs te overhandigen. Dit document kan van pas komen bij de verzekering.
  2. Verwijderen van vogelnesten: Dit is een probleem dat vaak voorkomt. Vogels maken niet alleen een nest in de bomen, ook schoorsteenpijpen zijn populair bij vogels, soms maken ze hun nest zelfs bovenop de schoorsteenmantel! Tijdens het broeden is het niet toegestaan om een vogelnest verwijderen in Waalwijk of elders in Nederland, daarna mag het wel. Dit betekent een vrij korte periode tussen de zomer en herfst waarin de haard niet in gebruik is.
  3. Reinigen van dakgoten: Hoewel het niet tot onze standaard dienstverlening behoorde, was er dermate veel vraag naar deze service dat we dakgoot reinigen in Waalwijk nu ook aanbieden. Waarom zou je nog het dak op klimmen als we toch langskomen? Ook zonder schoorsteen komen we graag langs om de dakgoten te ontdoen van bladeren, takken en ook weer vogelnesten.
  4. Plaatsen van schoorsteenkappen: Houd de schoorsteenpijp vrij van bladeren, takken, vogelpoep en andere zaken van bovenaf, een schoorsteenkap plaatsen in Waalwijk is zeker geen overbodige luxe. Het staat wel luxueus, Derks Schoorsteenvegers verzorgt de keuze en plaatsing van dergelijke kappen van A tot Z.

Betrouwbare service, betaalbare tarieven

Wij werken zoveel mogelijk met standaard tarieven, dat werkt duidelijk en transparant. Mocht er behoefte zijn aan maatwerk, dan is dit ook mogelijk. Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu