Schoorsteenveger Zundert

Maak nu een afspraak

Schoorsteenveger Zundert

Wie houdt er nou niet van een gezellige avond rondom het haardvuur? Maar als de ruimte niet goed opgewarmd wordt, of wanneer er zwarte aanslag op het meubilair verschijnt, dan is dit een teken om contact op te nemen met de schoorsteenveger in Zundert. Derks Schoorsteenvegers is dé specialist in het reinigen van schoorstenen in de gehele regio, daarnaast verwijderen we ook vogelnesten en kunnen we zelfs de dakgoten schoonmaken. Als preventieve maatregel is het ook mogelijk om een schoorsteenkap te laten plaatsen, dit beperkt invallende vervulling zoals takken en bladeren. Neem direct contact op voor een afspraak, of lees verder voor een korte impressie van onze dienstverlening.

 

Waarom zou je een schoorsteenveger in Zundert inschakelen?

Je kunt in bouwmarkten haardblokken kopen waarvan beweerd wordt dat ze door slechts te verbranden de schoorsteenpijp grondig zullen reinigen. Dit zou een flinke prestatie zijn, aangezien er behoorlijk wat vervuilende elementen aanwezig kunnen zijn. Hoe een vogelnest in de schoorsteen op magische wijze kan verdwijnen weten we niet, dat de verzekering bij uitslaande brand dit soort middelen niet serieus neemt mag duidelijk zijn. Een echte schoorsteenveger in Zundert levert netjes een veegbewijs af, dit is een garantie van een betrouwbare en grondige reiniging. Daarnaast zijn de tarieven van Derks Schoorsteenvegers uiterst betaalbaar, met vaste prijzen voor standaard diensten. Dit is in het kort een overzicht van onze meest populaire werkzaamheden:

 

  1. Het reinigen van schoorstenen is waar wij als familiebedrijf al jarenlang in gespecialiseerd zijn. We werken daarbij vanaf het dak, op basis van een moderne werkwijze die niet alleen zorgvuldig is, maar ook rekening houdt met mens en milieu.
  2. Naast teer, roet, vet en andere aanslag verwijderen we ook takken, bladeren en zelfs complete vogelnesten. De wet verbiedt het om actieve nesten waarop gebroed wordt te ruimen, daarom kunnen we pas na het uitvliegen dit vogelnest verwijderen in Zundert. Er is gelukkig nog ruim voldoende tijd om deze klus te klaren voor het koude seizoen zijn opwachting maakt.
  3. Behoorlijk wat vervuiling kan worden tegengegaan door een schoorsteenkap te plaatsen in Zundert. Dankzij onze expertise en ons uitgebreide netwerk kunnen wij niet alleen kappen leveren, we zorgen ook voor de installatie. Een volledige service dus, en dat tegen concurrerende tarieven. Voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen.
  4. Het dak is het deel van de woning dat het meeste heeft te verduren door het jaar heen. Dit geldt niet exclusief voor de schoorsteen, de dakgoten zijn bij uitstek een deel van ieder huis waar vaak problemen ontstaan. Je hoeft zelf niet langer het dak op te klimmen, aangezien we ook de dakgoot reinigen in Zundert. Dit kunnen we in combinatie met het reinigen van de schoorsteen doen, het is ook mogelijk om alleen dit werk uit te voeren. Dus ook mensen zonder schoorsteen kunnen bij ons terecht om de dakgoot weer helemaal schoon te laten maken.

 

Alles in eigen beheer

Derks Schoorsteenvegers is een familiebedrijf, dat niet op hun lauweren wil rusten. Zo werken we met de nieuwste materialen, en beheersen we geavanceerde technieken zoals ‘rope access’, een methode om met een touw iedere plek op het dak te bereiken. Iedere klant ontvangt na de werkzaamheden een veegbewijs voor de verkering, naast onze scherpe standaard tarieven is er ook de optie voor maatwerk dienstverlening. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een afspraak in.

We zijn ook actief als:

Eenmalig vegen (van beneden) €65,-. Van bovenaf €89,-.

Elk 2e kanaal €32,50,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu