Vogelwering laten plaatsen?

Schoorsteenveger Derks plaats vogelwering om te voorkomen
dat vogels overlast geven bij uw bedrijfspand of woning

Vogelwering plaatsen

Derks schoorsteenvegers is er ook om jouw vogelwering te plaatsen! Heb je last van vervelende duiven of andere vogels op en rond jouw huis? Overweeg dan gerust om vogelwering te plaatsen. Vogels kunnen voor veel overlast zorgen. Denk maar eens aan alle vlekken wat vogelpoep achter laat. Vogelpoep is erg hardnekkig en tast de staat van jouw huis aan. Ook kunnen sommige vogelsoorten voor aardig wat geluidsoverlast zorgen. Vandaar dat vogelwering plaatsen een uitkomst kan zijn om van de overlast veroorzaakt door de vogels af te komen.

Effectief de vogelwering plaatsen

Vogelwering plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn. Derks Schoorsteenvegers heeft al enkele jaren ervaring in het plaatsen van vogelwering op elk huistype. Zowel balkons, platte, schuine of rietendaken zijn geen enkel probleem. Vogelwering plaatsen neemt maar een aantal uur in beslag. Je kan uit veel verschillende soorten wering kiezen. Zo bestaat er dier- en milieuvriendelijke vogelwering, maar zou je ook voor een wat heftigere variant kunnen gaan. Maar alle vogelwering voldoet in ieder geval aan de eisen om het voor de dieren pijn vrij te houden. Maar het is wel de bedoeling dat ze niet meer komen landen of nestelen op jouw dak. Lees hieronder meer over de verschillende soorten vogelwering die op de markt te vinden zijn.

De verschillende soorten vogelwering

Derks Schoorsteenvegers is er voor je wanneer je graag vogelwering laat plaatsen. Vooral de diervriendelijke vogelwering wint terrein. Veel mensen vinden de vogels bij hun huis vervelend, maar vinden het zielig om hier harde maatregelen tegen te treffen. Want wanneer een wat grotere vogel zijn nest in jouw dakgoot bouwt, kan dit door verstopping voor veel waterschade zorgen. Als je de dieren in je achterhoofd wil houden kan je het beste pinnen of draden als vogelwering plaatsen. Hier hebben de vogels zelf geen last van, dan zoeken ze liever een andere plek voor hun nest.

Vegen €55,-

Elk 2e kanaal €30,-

Dakgoten reinigen €4,- per meter

Vogelnest verwijderen €150,-

Menu